Denizli Kale Halk Eğitimi Merkezi

WEB https://kalehem.meb.k12.tr
Adres : Hürriyet Mahallesi Atatürk Caddesi No 28 Kale/Denizli
VİZYON : Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyerek yaşatma azminde olan,takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan, evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen, Türkiye ve dünyanın neresinde olursa olsun aldıkları eğitimle ihtiyaç duyulan alanlarda kendi iş başarımlarını sağlamış insanların yetiştirildiği gelişmiş ülke standartlarında eğitim veren, tercih edilen; bir MERKEZ olmaktır.
MİSYON : Kurs, seminer, toplantı, sempozyum, kulüp ve benzeri etkinliklerle yaş, eğitim düzeyi, cinsiyet, din ve dil farkı gözetmeksizin, örgün eğitim sistemine hiç girmemiş ya da herhangi bir kademesinde bulunan veya bu kademelerden çıkmış kişilere; okuma-yazma öğretimi ve diğer eksik eğitimlerini tamamlamasına destek sağlayıcı eğitim vermek, tamamlama programları uygulamak, meslekî, sosyal ve kültürel bilgi ve beceriler kazandırmak ya da mevcut bilgi ve becerilerini geliştirmek amacıyla ilçemizde eğitim faaliyetleri düzenlemek.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tam Gün Tam Yıl
Saatler :
Bağlantı : ADSL (4 Mbit)
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Ulaşım sıkıntısı yoktur.
Yerleşim Yeri : Kale Kaymakamlığı yanı
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Merkezde